Ismét Milánói túra!

Induljon a NAGYÜZEM látogatás!

A HCA Vállalkozók Klubjának keretein belül egy szűk csoportos kirándulást szervez december 5-6-án Lombardia fővárosába.

És ez bizony kirándulás a javából: Pier Paderni fog végig kalauzolni bennünket azon a kertészeten, amely egy 4 fős vállalkozásból egy 80 alkalmazottas nagyüzemmé nőtte ki magát a kezei alatt, és amely hétvégente több tízezer embert vonz. A rohamok után kamionok töltik újra. Ha ez nem lenne elég, Lombardia szerte számos telephellyel és kisebb bolttal rendelkezik.

Az utca emberének is jó kirándulóhely, hiszen 50 000 négyzetméteren akár el is lehet veszni. De mi nem csupán a kirakatot nézzük meg, hanem minket a cégük vezetésének rejtelmein is végigvezetnek a tulajdonosok. És ha ez mind nem lenne elég mesés, Stefano – a tulajdonos – éppen következő 300 ezer négyezméteres kertészeti központját építi.

Akik korábban már résztvettek a látogatáson már ez után az egy cég után azt mondták: "Ha csak ennyi volt, és semmit nem csinálunk a fennmaradó időben, már akkor is sokkal többet kaptak, mint vártak.

Nekünk viszont ez még nem elég! El fogunk látogatni abba a radiátorgyárba, amely megintcsak Pier Paderni keze alatt az egekbe emelte az értékesítési mutatóit. Konkrét bemutatót fogunk kapni a logisztikai hátteréből egy ilyen jellegű cégnek.

Ezeknek a cégeknek elfelejtettek szólni, hogy olaszország hosszú évek óta egyik legsúlyosabb gazdasági válságát éli. Élő bizonyítékaik, hogy ennek ellenére lehet stabilan és masszívan növekedni.

Hogy mire számíthatsz még?

Giorgio Graesan és barátai. Igen ez a cég neve, amely működésében hűen tükrözi, hogy egy baráti társaságról van szó. Odaértünkkor azonnal mi is ennek a társaságnak éreztük magunkat. A cég egyébként elsődleges feladatának tartja, hogy akár egy hétköznapi szobafestő-mázolóból is kihozza a benne rejlő művészt, és ehhez jó minőségű velencei stukkóval látják el őket. Ha a PR és marketing mestereitől akarsz trükköket ellesni, Giorgio vendéglátása kínálja a legjobb lehetőséget.

Végül ellátogatunk abba a bevásárló központba, amely Lombardia gyöngyeként az egyike azon kevés olasz plázának, amely folyamatosan új boltokat, területeket nyit meg, és tömegével vonzza az embereket. Ez persze az üzleti értéke. Pier Paderni segítségével egész kultúrát teremtettek a pláza köré, ahova nem csak a környék összes gyermeke vágyakozik minden hétvégén, de még profi zenekarok is ingyen adnak koncerteket, mert nekik ez jóval többet hoz publicitás formájában, mint amit pénzben kaphatnának. Még hab a tortán, hogy a pláza az elmúlt pár évben 3 új szektort nyitott meg, és terjeszkedése töretlen.

Ezen a túrán nem elméleteket fogsz tanulni. Itt azt a gyakorlatias tapasztalatot szemlélheted meg, aminek köszönhetően az elmélet hirtelen értelmet nyer.

A kirándulás egy szűk csoportnak szól, és már vannak jelentkezők, úgyhogy ha érdekel, ne habozz!

ÁRAK:

október 25-ig: 196 000 Ft + ÁFA / fő

Jelentkezési határidő: november 15.!

Teljes ár: 250 000 Ft + ÁFA / fő
Az ár tartalmazza az utazást és a szállást egy éjszakára.

A túra programja (december 5-6, kedd-szerda):

ELSŐ NAP:

Steflor
Céges túra a kertészetben
Giorgio Graesan
Látogatás a színek világába

MÁSODIK NAP:

Ercos
A radiátorgyár bemutatója
Globo
Céglátogatással egybekötött bevásárlás

A túra korábbi résztvevői a következőket mondták:

 Az volt az érdekes, hogy eljöttünk ide, és arra számítottam, hogy megnézünk egy kertészetet, ami valószínúleg nagy, mert ugye Olaszországban - Milánóban - a piac is lehetővé tesz egy nagyobb méretű vállalkozást, és gondoltam, hogy esetleg némi jó gondolatot is hallunk, a megfelelő személyektől, stb. Aztán egyszercsak elkezdtem rájönni arra, hogy itt nem erről van szó, hanem alapvetően másról van szó, sokkal többről van szó! Arról van szó, hogy hogy lehet ideálisan, tudatosan felépíteni egy céget és mozgásban tartani! 
Bodnár Sándor - Ügyvezető, tulajdonos, LCM Stanc Kft. +36 70 389 9985
 Nagyon megérte eljönnöm! Rendkívül jó látni példásan működő cégvezetési rendszert! 
Sz. L. - Ügyvezető, tulajdonos
 Itt igazán sokat tanulhat. Inspiráló! Fantasztikus! 
Homolya Péter - Ügyvezető, tulajdonos
 Igazán megéri eljönni, hiszen végre tömeget kaptam, hogy milyen az eszményi működés, és hogy az egyes cégvezetési eszközök miért fontosak, és milyen eredményt hozhatnak. 
K. S.
 Teljes mértékben megérte rászánom az időm. Óriási hatással volt rám az a szeretet, amit a tulajdonosok a cégük és alkalmazottaik felé mutattak! Számomra nagyon használható volt ez az út, ami remek, családias, professzionális hangulatban telt. Ha működő technológát akar valaki látni, nézzem meg itt! 
Boros László - gazdasági igazgató
 Nagyon jól éreztem magam! Pier egy zseni, a cég amit láttunk példaértékű! 
Fogarasi József - értékesítési vezető
TPL_KALLYAS_TOTOP