FUTÓTŰZ
ajánlásgerjesztés tréning

Hogyan indíts futótűzszerűen terjedő ajánlás-cunamit a cégedről

Futótűz tréningTÉNY: Minden cégtulajdonos értékesnek tartja az ajánlásokat. Az ajánlások a leggazdaságosabb, leghatékonyabb és legetikusabb mód a forgalmad növelésére. A cégtulajdonosok hatvanhárom (63,4) százaléka gondolja, hogy a forgalmuk fele ajánlásokból jön. Ugyanakkor majdnem nyolcvan (79,9) százalékuk mondta, hogy nincs ennek gerjesztésére rendszerük!

A Nielsen (egy jól ismert és elismert felmérő cég) készített egy kutatást, amely kimutatta, hogy az ajánlás útján érkező érdeklődők négyszer valószínűbb, hogy vásárolni is fognak. Ennek ellenére a cégeknek mindössze 20 százaléka végez bármi okozó dolgot azért, hogy ajánlásokat szerezzen.

Ennek egyik oka az, hogy kényes dolognak érzik, hogy ajánlást kérjenek. Egy másik oka az, hogy nincs erre kidolgozott rendszerük.

A Futótűz ajánlásgerjesztés képzés, melyet egy nemzetközileg elismert ajánlás-szakértő vezet, egy könnyen bevezethető, barátságos és hatékony RENDSZERT ad, melyet azonnal hasznosíthatsz ajánlásszerzésre az adatbázisodban levő ügyfelektől, barátoktól és családtagoktól – sőt még olyanoktól is, akiket eddig nem is ismertél!

Az egyik hiba az ajánláskérésnél az, hogy rossz irányban igyekszenek. Az ajánláskérés beáramlás. A kiáramlás erősebb ennél. A vevők nem törődnek azzal, hogy megy a céged; őket a saját problémáik kötik le, és az hogy azokban hogyan tudsz nekik segíteni. Ez a képzés a terjesztési formula és számos más felfedezés kiaknázását mutatja be az ajánlásszerzésre.

Mondták már neked, mikor ajánlást kértél, hogy „Ó, hogy ismerek-e olyat, akinek szüksége lehet a ti szolgáltatásotokra vagy terméketekre… had gondoljam át.” És még most is gondolkodnak! Miért? Ennek az okát fogod felfedezni a képzésünkön.

Futótűzszerűen terjedjen jóhíred!

Az ügyfeleidet gyakori akadályok gátolják abban, hogy rendszeresen ajánljanak felétek. Az ajánlási folyamatból ki kell csiszolnod minden zökkenőt. És ebben a képzésben azt fogod megismerni, hogyan kell ezt csinálni – hatékonyan.

Elsajátítod azt az ÖT KULCS-TÉNYEZŐT, amelyet kötelező ismerned ahhoz, hogy Ajánló Partnereid lehessenek.

A vevőáradat kulcsa nem az ha arra a 2-3 százalékra koncentrálunk, akik már készek vásárolni, de még csak nem is a 6-7 százalék, akik nem elutasítóak, hanem a 30 százalékra koncentrálás, akik tisztában vannak vele, hogy van egy gondjuk, és megoldást keresnek. A cégtulajdonosok olyanokat keresnek, akiknek „szükségük van” rájuk. A Futótűz ajánlásgerjesztés képzés arra ad technikát, hogyan hozzunk be sok olyan embert, akik már azelőtt ideális érdeklődőknek látszanak, mielőtt azt gondolnák, hogy készek lennének vásárolni.

A számos eszköz közül, melyeket Arte ehhez az értékes képzéshez kifejlesztett csak az egyik az alábbi gyakorlat:

Mi olyan problémái vannak a lehetséges vevőimnek, melyeket tényleg meg akarnak oldatni, és mi olyan eredményeket tudok én produkálni az ügyfeleimnek, melyeket ők maguk nem képesek?

Megtanulod a képzésen, hogyan rakj össze egy ajánlásszerző „csomagot”. Ez a kis csomag nagy hasznára lesz mindenkinek, aki tudna ajánlani neked, téged pedig az adakozói pozícióba emel. Az ajánló-csomag egy kézről kézre járó dolog. Kiküszöböl minden súrlódást, és értékes. Oktatóeszköz.

Az ajánló személy szívesen adja a te ajánló-csomagod a lehetséges vevőknek, akiket ez előkészít egy ezt követő személyes bizalmas megbeszélésre Veled. Mentes az eladási látszattól és nem egy brosúra. Úgy van megtervezve, hogy az ügyfelet a problémájáról Oktassa. 

A képzésen össze fogod rakni a TE SAJÁT Ajánló-Csomagod!

Május 28.
13.00 - 17.00
Helyszín:
Budapest

Ez érdekel!

Szeretnék többet tudni erről a tréningről:

A tréning díja:

85 000 Ft + ÁFA / fő

május 23-ig:

Egy jegy áráért, plusz egy főt magaddal hozhatsz!

Az előadó:

Nemzetközi híresség előadó, aki a HCA Nemzetközi Tudományos Tanácsának alapító tagja. Ausztráliától Alaszkáig, Svédországtól Japánig mindenhol óriási sikerű képzéseket tartott a Hubbard Management System sikeres használatáról.
A neve meglepetés Május 25, 18:00 -ig.

TPL_KALLYAS_TOTOP